Vi øger vores fokus på Nordamerika

Carelog Freight Service A/S har siden etableringen i 2008 haft Asien og Nordamerika som de primære fokus- og kompetenceområder. Vores forretning har igennem hele perioden været i rivende udvikling og vores fokus har skabt et solidt fundament for fremtiden. I kølvandet på den positive udvikling, opstår der hele tiden nye muligheder, og per 1. august 2015 har vi udstationeret Morten Fruergaard i Chicago, USA. Morten vil fremadrettet tage det overordnede ansvar for videreudvikling af aktiviteterne i Nordamerika samt sikre fortsat fokus på effektivitet, kvalitet og forankring af vores mindset ’over there’.

Morten Fruergaard har været ansat i Carelog Freight Service A/S siden etableringen i 2008 og har derfor virksomhedens kultur helt tæt inde på livet. Morten har fra begyndelsen haft særligt fokus på Nordamerika, hvorfor der er oparbejdet en stor specialviden og kompetence, som virksomheden nu kan bringe endnu bedre i spil ved at være til stede i Nordamerikanske marked.

Carelog Freight Service A/S forventer meget af dette skridt og vi tror på, at Morten kan være primus motor for at styrke samspillet og kommunikationen mellem de operationelle afdelinger og samtidig sætte yderligere skub i den i forvejen positive udvikling.

TIP - Dataview

Enter your username and password here in order to log in.

Booking

Enter your username and password here in order to log in.